Co nas wstrętem napawa, lub dobija psychicznie
Autor |
Wiadomość |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:34 pm Posty: 4007 Lokalizacja: Żnin
|
w moim M, eksmisją za okno zajmuje się małż,
a gdy pająk jest okazem i małża w domu niet - odkurzacz (czyli nie za okno)
_________________ "To żaden cud, że śpiewam i gram, to muzyka, którą w sobie mam.
Nogą o bruk i palcami o blat, wystukuję głośno każdy takt..."
|
sob sie 18, 2007 7:11 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz paź 08, 2006 5:13 pm Posty: 10649 Lokalizacja: Chrzanów
|
Jak to nie gryzą????? Spotkała mnie straszna przygoda ponad 20 lat temu, dawno, dawno temu, poszłam na zakupy, zmęczyłam sie i usiadłam na ławce. Lawka na placu, tych ławek ze dwadzieścia, na każdej dwie, trzy osoby... Siedzę sobie spokojnie, słoneczko świeci, aż tu nagle mnie coś kłuj! w nogę - patrzę, a to na nodze taki pająk z dłuuuugimi nogami gryzie mnie, przez rajstopy, w nogę! Musiał mnie wybrać? Tyle osób wokoło! I nienawidzę tych wstrętnych istot niskiego gatunku!!!!
|
sob sie 18, 2007 7:58 am |
|
 |
Szajkowiec
|
Oczywiscie, ze gryza. A jak ktos jest uczulony, to nawet puchnie. Z tym ze chyba nie takie domowe z dlugimi nogami, tylko jakies polne.
A kiedys we Wroc po ulicach chodzil sobie ptasznik! Jakis wlasciciel wypuscil... 
_________________ "Tread softly... because you tread on my dreams."
|
sob sie 18, 2007 8:14 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
no wiec z pajakami nigdy nic nie wiadomo, tu byla historia z glucha na jedno ucho kobita, ktora sie okazalo ze wcale glucha nie byla tylko pajak jej wlazl do ucha i sobie zapuscil porzadna pajeczyne... brrr...
moj maz eksmituje pajaczki, ja przesadnie sie ich nie boje, ale jednak z pokojow dzieckowych wywalam!
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
sob sie 18, 2007 2:05 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:26 pm Posty: 4447 Lokalizacja: Łagiewniki nie święte!
|
Krzyzak mnie uchlał w palec, a spuchła mi cała reka i pół mordy 
_________________ co nas nie zabije to wzmocni!
|
sob sie 18, 2007 4:10 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:29 pm Posty: 3238 Lokalizacja: Gdańsk
|
pająki są wredne i zdecydowanie nie życzę sobie z nimi dzielić lokalu
sob sie 18, 2007 4:42 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz kwie 29, 2007 5:56 pm Posty: 15495 Lokalizacja: Wielkopolska
|
to mnie chyba lubia, bo od dziecka biore je do reki itd, najrozniejsze, i jeszcze zaden mnie nie ugryzl  a co do tych takich domowych, z dlugimi nogami to kiedys w pogromcach mitow obalali mit ze taki pajak moze nie pamietam zabic czy ugryzc. i wyszlo im ze jad owszem maja, ale ich zeby jadowe nie sa w stanie przebic ludzkiej skory, bo sa zwyczajnie za krotkie.
_________________ Abonent niedostępny być może do odwołania.
|
sob sie 18, 2007 6:14 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
kola pisze: ich zeby jadowe nie sa w stanie przebic ludzkiej skory,
No to nie jestem człowiekiem, bo uciachał mnie nie tylko przez skórę jak i przez rajstopy. I to ten długonogi, pozornie niegroźny. Nie cierpię tych osobników z niższego gatunku!!!
|
sob sie 18, 2007 8:06 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
widocznie masz cienka i delikatna skore, mozna pozazdroscic
albo to byl pajak-mutant 
|
sob sie 18, 2007 8:20 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
chaber pisze: to ten długonogi, pozornie niegroźny.
a moze on byl krzyzowek jakis? dlugonogiego z wrednym?
ja tez tym pajakom wcale tak do konca nie wierze ale ze w domu mam spidero-maniaka to sie wstrzymuje. moj maz nie ukatrupi pajaka za skarby swiata, co gorsza, pajeczyny omiatac tez musze tak jakos w tajemnicy... 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
ndz sie 19, 2007 3:17 am |
|
 |
Szajkowiec
|
No, mutant, to taka mutacja, w której wszystkie pająki mnie nienawidzą!!
|
ndz sie 19, 2007 8:18 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
ozecie möwic co chcecie, nie cierpie tych stwozen!  i sie ich brzydze...
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
ndz sie 19, 2007 8:55 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: ndz sie 27, 2006 10:21 am Posty: 12583 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
|
wrrr... znalazłam gniazdo tego pająka co go utopiłam! siedzi w nim jakiś drugi ma nogi na 7 cm grube i włochate! i to musiał się ulokować akurat w kuchni przy zlewie! w sumie dobrze, że nie w moim pokoju, brrr...
_________________ "Patrzeć prosto w Twoje oczy, to jak patrzeć prosto w słońce..."
http://www.jaroslawkozlowski.com Fotografia ślubna
|
pn sie 20, 2007 7:26 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:34 pm Posty: 4007 Lokalizacja: Żnin
|
odkurzaczem!
_________________ "To żaden cud, że śpiewam i gram, to muzyka, którą w sobie mam.
Nogą o bruk i palcami o blat, wystukuję głośno każdy takt..."
|
pn sie 20, 2007 8:37 am |
|
 |
Szajkowiec
|
nogi na 7 cm grube i wlochate? znaczy sie ze tak powiem srednica pajaka jest 7 cm, czy kazda noga ma 7 cm? jesli jeszcze go nie ubilas to zrob mu zdjecie, bo az normalnie jestem ciekawa, takich gigantow jeszcz u nas nie spotkalam... 
|
pn sie 20, 2007 10:54 am |
|
|