Autor |
Wiadomość |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz kwie 29, 2007 5:56 pm Posty: 15495 Lokalizacja: Wielkopolska
|
 Re: Korova Milky Bar
hehe, ja tez myslalam ze Fanta to amerykanska i sie w niej kąpac mozecie  u mnie juz ze 3 lata stoi puszka z arabskiego samolotu, z arabskimi robaczkami  i sie boje otwierac, bo moze wybuchnie? 
_________________ Abonent niedostępny być może do odwołania.
|
śr cze 08, 2011 8:50 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
no z arabskimi to ja tez bym sie bala 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
śr cze 08, 2011 9:33 pm |
|
 |
Rejestracja: pn kwie 12, 2010 7:54 pm Posty: 331 Lokalizacja: Warszawa
|
dobra, kupiłem z Teekane herbatke Red Berries. W robocie piłem inna o takiej samej nazwie i byla pyszna ;] zanabyłem na próbe, może się nie zawiode  no i w końcu po jakims czasie łażenia po herbacianych warszawskich natknałem sie w jednym na ursynowie na herbate, na która polowałem dłuzszy czas, bo nigdzie nie mieli, mianowicie czarna kaktusowo-żurawinowa - jest bdb, miło było sobie przypomniec jej smak ale i tak pluje sobie w brode, bo nie kupiłem za wczasu więcej Pu-Erh rozgrzewające maliny z imbirem, sezonowy smak i już nie ma, a jest taka doobra. Trzymam wygrzebki na czarna godzinę 
|
wt cze 21, 2011 7:14 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:26 pm Posty: 3853 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
Znaczy się na chłodniejsze dni?
_________________ Jak pięknym bywa człowiek, gdy do przebaczenia głowę chyli.
W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta.
|
śr cze 22, 2011 6:29 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:30 pm Posty: 7095 Lokalizacja: Oleśnica
|
no to Frugo 
_________________ Co zrobiłaś, żeby było inaczej?? http://www.postcrossing.com pocztówki otrzymane
|
pn lip 11, 2011 8:51 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
rozbestwilam sie (odstrzelic?) uwielbiam moje dwa sklepiki herbaciane, jeden juz dawno odkryty (teaopia sie nazywa  ) drugi stosunkowo niedawno. maja niesamowite kombinacje smakowe herbat, nawet jedna z popcornem, no nie probowalam jej jeszcze bo mnie ten popcorn troche odstrasza jednak  ale kto wie? mieszaja orzechy, rozmaite przyprawy, ziola, owoce - czad! ostatni moj przeboj to zielona z granatem  pycha!!!
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
wt sie 09, 2011 4:38 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: wt lis 25, 2008 3:01 pm Posty: 13915 Lokalizacja: Warszawa
|
z popcornem? 
|
wt sie 09, 2011 4:54 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
no tez jestem ciekawa 
|
wt sie 09, 2011 4:59 pm |
|
 |
|
ostatnimi czasy upatrzyłem sobie dwa smaki czarnej herbatki, które bardzo mi pasują miejsce pierwsze to herbata Gdańska (z kawałkami papai i karmelu z orzechami, wanilią i nutą czekolady) miejsce drugie to Spacer po Warszawie (z kawałkami czekolady i karmelu i łupkami kakao) obie bardziej deserowe, ale bardzo pasuje mi ich smak, nie sądziłem, że herbaty z bardziej kawowymi dodatkami bedą tak pyszne 
|
pt cze 07, 2013 6:00 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
ci mowilam! herbatki kawa+czekolada itd sa super!!! 
|
pt cze 07, 2013 7:05 pm |
|
 |
|
oj tam  zwykle tak mam, że to, do czego się skradam jak do jeża, w końcu okazuje sie świetne  ot, taki ze mnie niedowiarek 
|
pt cze 07, 2013 7:59 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
wazne ze w koncu "wiarek" sie robisz 
|
pt cze 07, 2013 8:42 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz kwie 29, 2007 5:56 pm Posty: 15495 Lokalizacja: Wielkopolska
|
moje odkrycie na upały: lech Shandy mocno chłodzony  pomarańczowy i cytrynowy, oba mi super podchodzą  piwopodobny napój orzeźwiający, na tyle słaby (2,6%, puszka 440 ml) że spokojnie można toto wypić i np za godzinę wsiadać za kółko.
_________________ Abonent niedostępny być może do odwołania.
|
śr lip 03, 2013 11:05 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: wt lis 25, 2008 3:01 pm Posty: 13915 Lokalizacja: Warszawa
|
cytrynowego próbowałam i mi nie podchodzi, za to reds żurawinowy mocno schłodzony jest pyszny, ja dziś idę na kolorowe drinki z dziewczynami z pracy 
|
śr lip 03, 2013 11:54 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
fajnie fajnie!
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
śr lip 03, 2013 12:15 pm |
|
|