Słuchowiska, czyli teatr radiowy
Autor |
Wiadomość |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Była inna kolejność. A części brakowało (nie podawali że są 2 części).No i podstrona ze spisem wczoraj nie działała.
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
wt mar 31, 2009 5:44 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
aaaha. czyli jeszcze 4 sztuki zostaly?
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
wt mar 31, 2009 6:05 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
3, bo Studnie już są.
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
śr kwie 01, 2009 3:06 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
śr kwie 01, 2009 4:33 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
Muszę powiedzieć, że 'Wszyscy jesteśmy podejrzani' wypadają całkiem dobrze, jako słuchowisko. 
|
pn kwie 06, 2009 4:51 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz wrz 07, 2008 8:30 am Posty: 1987 Lokalizacja: Bystrzyca Kłodzka
|
dzisiaj wyszedł Depozyt cz.1, czyli będzie minimum 26 płyt, a nie jak na stronie 25
pn kwie 20, 2009 11:14 am |
|
 |
Bezlitosny admin
|
Zerknęłam w empiku, bo nie kupuję Depozytu. Nie wiem po co go podzielili na części.
|
pn kwie 20, 2009 1:58 pm |
|
 |
Krzysiek13
|
no ja z tego co patrze to rozciagnieli te gorsze ksiażki JCH (jak dla mnie) natomist nadmiernie skrócili te lepsze 
|
wt kwie 21, 2009 5:55 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
 Re: Słuchowiska, czyli teatr radiowy
zapomniałam napisać, że jak byliśmy w Krynicy i jechaliśmy do Piasków to słuchaliśmy Złotej Muchy  Fajnie być na miejscu i słuchać książki, aczkolwiek samo słuchowisko mi sie nie podobało Zwłaszcza piskliwa Danusia No i interpretacja tekstu zawsze mnie drażni, jestem przekonana, że zaden z tych aktorów nie przeczytał najpierw książki Te sztuczne pauzy, zawieszanie głosu przed pojedynczymi słowami... o rrrrany!
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
ndz lip 05, 2009 5:32 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
szkoda, że nie zrobili słuchowiska z Dużej polki
|
ndz lip 05, 2009 5:58 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
Legs pisze: Te sztuczne pauzy, zawieszanie głosu przed pojedynczymi słowami tez mnie to drazni i to calkiem powaznie. ale jak oni dostali ci aktorzy znaczy tyle tych sluchowisk to by musieli w zasadzie cala bibliografie Chmielesi przeczytac  no przeciez nie maja czasu tak? 
|
ndz lip 05, 2009 6:50 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz wrz 07, 2008 8:30 am Posty: 1987 Lokalizacja: Bystrzyca Kłodzka
|
przecież mało którzy aktorzy w słuchowiska się powtarzali, więc każdy mógł przeczytać tylko tą książkę, która dotyczyła danego słuchowiska, ale nie całą bibliografię Chmielewskiej
ndz lip 05, 2009 6:59 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
a to ja musze doczytac dobrze, bo mialam wrazenie ze np. zamachowski bral udzial w wiekszosci z nich.
|
ndz lip 05, 2009 9:08 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
zaczęłam wczoraj w samochodzie słuchać Przeklętej bariery - dużo bardziej mi się pdodoba od Złotej muchy. Lubię głos Ostaszewskiej, tylko ona takie jakieś sztuczne pauzy robi. Ale narazie pozytywnie
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
wt wrz 01, 2009 2:51 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:30 pm Posty: 7095 Lokalizacja: Oleśnica
|
_________________ Co zrobiłaś, żeby było inaczej?? http://www.postcrossing.com pocztówki otrzymane
|
sob sty 16, 2010 1:58 pm |
|
|