|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Tosia
|
 Teatr tv
Nie oglądaliście może "Wszyscy jesteśmy podejrzani" w teatrze tv pod innym tytułem oczywiście. Diabła grał mój ukochany Englert ( z każdą rolą bardziej ukochany) a Joannę Edyta Olszówka o ile mnie pamięć nie myli nie spodobało się toto Joannie Chmielewskiej. Ja uważam inaczej ale każdy może mieć inne zdanie 
|
pt sie 27, 2010 8:03 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: wt lis 25, 2008 3:01 pm Posty: 13915 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: Teatr tv
Ja nie oglądałam.
|
pt sie 27, 2010 8:20 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
ja oglądałam, ale mi się nie podobało
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
pt sie 27, 2010 8:33 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Tosia pisze: Nie oglądaliście może "Wszyscy jesteśmy podejrzani" w teatrze tv pod innym tytułem oczywiście. Diabła grał mój ukochany Englert ( z każdą rolą bardziej ukochany) a Joannę Edyta Olszówka o ile mnie pamięć nie myli nie spodobało się toto Joannie Chmielewskiej. Ja uważam inaczej ale każdy może mieć inne zdanie  Ten tytuł to 'Randka z diabłem'Oglądałam, z tego co pamiętam to średnio mi się podobało.
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
pt sie 27, 2010 3:17 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
srednio mi sie podobal teatr aczkolwiek aktorow wiekszosc fajnych  nie wiem, czy niedopracowane czy cos...
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
pt sie 27, 2010 7:06 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
posty dotyczące innych ekranizacji /filmowych/ przeniesione tutaj:viewtopic.php?f=13&t=538
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
sob sie 28, 2010 3:36 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: pt lis 09, 2007 5:09 pm Posty: 4045 Lokalizacja: lublin
|
O ile pamiętam,to było baaardzo skrócone,bezsensowne,mnie się kompletnie nie podobało.
_________________ -To już nie chcesz rozbebeszać worków?-wyzłośliwiła się słodko Alicja.
|
wt sie 31, 2010 9:50 pm |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|