Autor |
Wiadomość |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:36 pm Posty: 2021 Lokalizacja: Gdańsk
|
 Uwagi o stronie
Ostatnio zmieniony czw lip 19, 2007 4:42 pm przez Pumex, łącznie zmieniany 1 raz
|
sob sie 26, 2006 2:52 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
Uwaga, zbieramy ulubione cytaty z książek od Kocich worków w górę. Bo brakuje ich w bazie tych wyświetlanych losowo na stronie głównej.
Rzucać mi tu cycatami!  (z zaznaczeniem, z której książki pochodzą)
Druga prośba - jeżeli ktoś czuje się na siłach i ma chęci do pisania recenzji ksiażek JCh, to prosze uprzejmie  Będą umieszczane w odpowiednim dziale
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
ndz gru 17, 2006 11:42 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
cytaty z Kocich worków:
"Cholera. Jeśli z tego nie wynikną jakieś dramaty, niech się przemienię w Dalaj Lamę!"
"Spokój i beztroska przepadły. Musieliśmy pogodzić się z okropnym faktem, że pezstrzeń mieszklaną Alicji noc w noc profanuje jakaś oba siła, dokonująca zniszczeń i bez wątpienia łasa na koniak."
"Wyglądało na to, że cholerna zła godzina krąży nad nami bezustannie ze złośliwym chichotem, przepowiednia Alicji bowiem spełniła się natychmiast."
"- Pani sobie, oczywiście zdaje sprawe, że jest pani wtajemniczana w szczegóły dochodzenia całkowicie bezprawnie i nie bez powodu?"
"Już w połowie oglądania zaczęłam się zastanawiać, jak myśmy mogli do tej pory pozostawić tę pluskwę przy życiu? Należało go trzasnąć już dawno, a nie zawracać sobie głowę jakimiś tam artykułami i felietonami w prasie."
ndz gru 17, 2006 3:52 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
czy to mozliwe??:
Najwięcej użytkowników 60 było obecnych Sro Cze 27, 2007 3:37
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
pn lip 02, 2007 5:22 pm |
|
 |
Tessa
|
A ja dzis wlasnym oczom nie wierze??? 123 osoby???  Teraz! Chiba cos nie ten teges  No, a jesli tak to super.
|
czw lip 12, 2007 5:15 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
Szczerze watpie.
Nie wiem, skad te liczby, ale nie moga byc prawdziwe.
_________________ "Tread softly... because you tread on my dreams."
|
czw lip 12, 2007 5:16 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
Boty, ktore spedzaja nam sen z powiek, zakladajac tysiace kont, nabijaja tez liczbe osob na forum 
czw lip 12, 2007 5:58 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
To moze poprawic rejestracje?
Nie wiem, jak teraz wyglada, ale jakas aktywacja na mejla, blokowanie wielu kont na jednego mejla, wpisywanie hasla z obrazka..?
_________________ "Tread softly... because you tread on my dreams."
|
czw lip 12, 2007 8:13 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
Tokeny z obrazka juz na nie nie dzialaja, maile podaja bylejakie. I tak recznie aktywujemy kazdego usera, zeby nie smiecili postami, ale rejestruja sie tak czy tak, potem trzeba ich recznie wywalac : /
czw lip 12, 2007 8:29 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
jakby roboty bylo jeszcze za malo...
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
czw lip 12, 2007 10:51 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:34 pm Posty: 4007 Lokalizacja: Żnin
|
o matko! 
_________________ "To żaden cud, że śpiewam i gram, to muzyka, którą w sobie mam.
Nogą o bruk i palcami o blat, wystukuję głośno każdy takt..."
|
sob lip 21, 2007 1:11 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 2:08 pm Posty: 1896 Lokalizacja: wielkopolska
|
Mam pytanie - czy nadal potrzeba cytatów do strony głównej? Jak będę mieć czas to mogę trochę poszukać i wpisać.
Czemu nie ma dopisanej Autobiografii t. 7 w Książkach?
_________________ "...życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia(...) potem się go nie docenia(...)W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka" - Eric-Emmanuel Schmitt "Oskar i pani Róża"
|
wt gru 09, 2008 1:27 pm |
|
 |
Krzysiek13
|
wydaje mi sie, ze powodem jest obecność Legs w Indiach a to ona ma władze tutaj i na stronie, jak wróci i się ogarnie to na pewno zaktualizuje informacje 
|
wt gru 09, 2008 9:12 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 2:08 pm Posty: 1896 Lokalizacja: wielkopolska
|
aha 
_________________ "...życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia(...) potem się go nie docenia(...)W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka" - Eric-Emmanuel Schmitt "Oskar i pani Róża"
|
śr gru 10, 2008 1:11 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:29 pm Posty: 3238 Lokalizacja: Gdańsk
|
czy to nie przesada wywalać mnie nagle z szajki?
pn sty 05, 2009 9:39 pm |
|
|