Autor |
Wiadomość |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
w czasie znikniecia troche "zaszalalam"
(nie pytac mnie co to jest, bo nie mam pojecia, a ze ladne bylo to cyknelam:P)
po reszte do linka w podpisie zapraszam:)
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
wt wrz 12, 2006 11:49 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
ja nic nie widze, tylko biale placki, to tylko tal u mnie czy wszyscy tak maja?? 
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
śr wrz 13, 2006 9:50 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: ndz sie 27, 2006 10:21 am Posty: 12583 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
|
ja widzę  śliczne to "niewiadomoco" 
_________________ "Patrzeć prosto w Twoje oczy, to jak patrzeć prosto w słońce..."
http://www.jaroslawkozlowski.com Fotografia ślubna
|
śr wrz 13, 2006 10:21 am |
|
 |
Anama
|
U mnie też widać, no śliczniusie powiem poprostu. 
|
śr wrz 13, 2006 11:06 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:26 pm Posty: 4447 Lokalizacja: Łagiewniki nie święte!
|
_________________ co nas nie zabije to wzmocni!
|
śr wrz 13, 2006 11:10 am |
|
 |
Szajkowiec
|
Teraz mi sie pokazalo!
 Revelacja! Z kaczucha Ci wyszlo slicznie z odbiciem lustrzanym - tak jak to bylo opisane w "Pech" JCH! Super 
|
śr wrz 13, 2006 1:50 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Śliczne, aż słów mi brak. 
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
śr wrz 13, 2006 4:05 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
mnie sie to pekajace skojarzylo z bawelna alboczyms podobnym, choc nie mam pojecia jak ta bawelna by miala wygladac:P
co do odbicia lustrzanego - wcale go nie planowalam i szczerze mowiac - bardzo sie dziwie ze wyszlo, bo ja mam tylko 4x zoom optyczny, wiec uzywalam cyfrowego a jakosciowo te z cyfrowym zwykle sa do d...  nie tym razem widac i dumnam i bladam!
aha, Double, to stworzenie to ges jest nie kaczka  ale moglas nie wiedziec, bo to typowo "kanadyjska ges" i tez wczesniej nie widzialam jej na oczy:)
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
śr wrz 13, 2006 4:44 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:29 pm Posty: 3238 Lokalizacja: Gdańsk
|
źle gadasz, cyfrowy zoom jest do d... a optyczny jest właśnie istotny bo zmienia ogniskową. Cyfrowy powiększa rozrzedzając piksele
śr wrz 13, 2006 5:29 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
no to wlasnie mowie ze sie zdziwilam ze jakosciowo mi wyszly, bo po zblizeniu 4x optycznym jeszcze mi byly za daleko i musialam optycznym nadgonic, czytaj mama jeszcze raz: serdunio pisze: bo ja mam tylko 4x zoom optyczny, wiec uzywalam cyfrowego a jakosciowo te z cyfrowym zwykle sa do d...  nie tym razem widac i dumnam i bladam! 
|
śr wrz 13, 2006 6:06 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:26 pm Posty: 4447 Lokalizacja: Łagiewniki nie święte!
|
Dopiero teraz zauwazyłam kaczkę 
_________________ co nas nie zabije to wzmocni!
|
śr wrz 13, 2006 6:39 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:29 pm Posty: 3238 Lokalizacja: Gdańsk
|
a sorry, ale nie ntylko mnie sie zdarzaja przeoczenia
serdunio pisze: ... bo po zblizeniu 4x optycznym jeszcze mi byly za daleko i musialam optycznym nadgonic, ...
spojrzałam i jakos tak mi sie rzuciło że się dziwisz ze wyszły bo optyczny masz x4
śr wrz 13, 2006 6:51 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
nie przeoczwnie tylko przejezyczenie:P a chodzilo mi o to ze nie zauwazylas lub zle zrozumialas ten kawalek:
serdunio pisze: wiec uzywalam cyfrowego a jakosciowo te z cyfrowym zwykle sa do d...
|
śr wrz 13, 2006 8:30 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
No patrz a jabym se palca dala uciac, ze kaczucha! Msciwie pokazalam zdecia mezy powiedzial: o ladna kaczka -a ja mu: bzdury gadasz bo sie nie znasz, to ges i to kanadyjaska!  (i teraz ma mnie za madra) 
|
śr wrz 13, 2006 9:30 pm |
|
 |
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:31 pm Posty: 399 Lokalizacja: Łódź
|
serdunio, robisz przepiękne zdjęcia. Nie mogę wyjść z zachwytu 
_________________ "Życie bez namiętności jest nic nie warte"
|
śr wrz 13, 2006 9:43 pm |
|
|