Autor |
Wiadomość |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
zmien okladki 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
sob lis 04, 2006 3:12 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
lolnik pisze: Bardzo podobałymi się te 2 pani książki dla dzieci, było bardzo fajne i mi się z przyjemnością czytało, amój tato przeczytał pani książki i to bardzo dużo może z 10(tylko więcej przeczytał Stephena Kinga).
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
pt lis 10, 2006 8:27 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: pt lis 09, 2007 5:09 pm Posty: 4045 Lokalizacja: lublin
|
 ulubione
JA właściwie kocham wszystkie książki WSPANIAłEJ,PRZECUDOWNEJ PANI JOANNY,ale tak naj...naj...najbardziej te,w których główną rolę gra duet:PANI JOANNA-PANI ALICJA-czyli:WSZYSCY JESTEśMY PODEJRZANI,KROKODYL Z KRAJU KAROLINY i KOCIE WORKI.Kiedy TE DWIE CUDOWNE,WSPANIAłE KOBIETY pojawiają się razem w książce pewne jest,że do tej książki wraca się jak bumerang.Ja niecierpliwie czekam aż będę miała kasę i kupię tę najnowszą książkę-RZEż BEZKRęGOWCóW.
_________________ -To już nie chcesz rozbebeszać worków?-wyzłośliwiła się słodko Alicja.
|
śr lis 28, 2007 9:40 pm |
|
 |
Kudia
|
Tak! Jak razem są Pani Joanna i Pani Alicja, to wiadomo, że książka jest ŚWIETNA!
|
sob gru 29, 2007 7:52 pm |
|
 |
kasiakiel
|
Do Lesia trzeba dorosnąć. Jak go czytałąm pierwszy raz (miałam ze 12 lat) to nie załapałam klimatu i nie byłam oczarowana. Teraz Lesio z Dzikim Białkiem to moje lekarstwa na chandrę. Generalnie uwielbiam czytać książki Pani Chmielewskiej w wolnych chwilach w pracy - znam je dobrze więc nie wymagają wielkiego skupienia - a milej mi się pracuje.
|
ndz cze 15, 2008 2:32 pm |
|
 |
Kai
|
To ja jeszcze nie dorosłam, bo w przeciwieństwie do innych powieści, czytam "jednym zębem". Jakoś klimatu właśnie nie łapię.
|
ndz cze 15, 2008 3:44 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: wt wrz 05, 2006 11:06 pm Posty: 3676 Lokalizacja: Tychy
|
ja tez jeszcze nie doroslam  moze kolo szescdziesiatki?? 
_________________ Więcej osiągniesz z pomocą miłych stów i pistoletu, niż używając tylko miłych słów. [Al Capone]
|
ndz cze 15, 2008 5:03 pm |
|
 |
Krzysiek13
|
niedawno probowalem Lesia, po pierwszej części wylądował nie w garwolinie tylko na półce z powrotem  białko natomiast na półce znalazło sie po zaledwie 10 stronach
|
ndz cze 15, 2008 5:20 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: pt lis 09, 2007 5:09 pm Posty: 4045 Lokalizacja: lublin
|
agnes_adv pisze: ja tez jeszcze nie doroslam Smile moze kolo szescdziesiatki?? Razz
to dokladnie tak,jak ja.
_________________ -To już nie chcesz rozbebeszać worków?-wyzłośliwiła się słodko Alicja.
|
pn cze 16, 2008 6:56 am |
|
 |
jot.jot
|
Zaznaczyłam "Wszystko czerwone" i widzę, że nie tylko ja. Świetna książka, mam do niej ogromny sentyment.
|
wt lip 08, 2008 9:23 am |
|
 |
Kai
|
A ja "Całe zdanie" bo mi odpowiada klimat
Choć dodałabym jeszcze głos na co najmniej dwie 
|
wt lip 08, 2008 9:28 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
chyba tylko dla mnie "tajemnica" jest the best? 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
wt lip 08, 2008 12:47 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: wt wrz 05, 2006 11:06 pm Posty: 3676 Lokalizacja: Tychy
|
narazie tylko dla ciebie 
_________________ Więcej osiągniesz z pomocą miłych stów i pistoletu, niż używając tylko miłych słów. [Al Capone]
|
wt lip 08, 2008 9:25 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz kwie 29, 2007 5:56 pm Posty: 15495 Lokalizacja: Wielkopolska
|
w tajemnicy najlepszy jest Gucio  nie do pobicia, jak dla mnie jest lepszy od Muldgaarda z wszystkiego czerwonego  aczkolwiek "narzad morda posiadamy" i "jego mac" tez byly rekordowe 
_________________ Abonent niedostępny być może do odwołania.
|
wt lip 08, 2008 9:30 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
kola pisze: w tajemnicy najlepszy jest Gucio
no alez oczywiscie! jego "zamilknianie nadawania" a nawet caly kawalek: "ja tu slucham jak pecherz a ty mi zamilkniasz nadawanie" weszlo mi do mowy potocznej i za ciorta wyjsc nie chce! 
|
śr lip 09, 2008 3:12 am |
|
|