Autor |
Wiadomość |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:36 pm Posty: 2021 Lokalizacja: Gdańsk
|
 Najbardziej komiczna pod względem śledztwa powieść
|
sob sie 26, 2006 8:24 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
 Re: Najbardziej komiczna pod względem śledztwa powieść
hehe, pod wzgledem prowadzacego sledztwo to chyba CZerwone i pan Muldgard, natomiast pod wzgledem samego sledztwa... babski motyw?? 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
sob wrz 05, 2009 3:21 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
ee, chyba tylko WC  Chociaz Zwyczajne zycie tez  i Upiorny legat i Zbieg okolicznosci! 
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
sob wrz 05, 2009 11:38 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
n owalsnei jak napisalam to sie pozastanawialam i wyszlo mi ze wlasnie o to chodzi ze one wszystkie sa smieszne pod wzgledem sledztwa hehehe 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
sob wrz 05, 2009 3:08 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: pn sty 19, 2009 9:53 pm Posty: 231 Lokalizacja: Zza Mórz
|
Ostatnio czytałam Wszyscy jesteśmy podejrzani (po raz kolejny!). I ta beztroska gra w karty w obliczu zbrodni, i wazon z pomyjami, ktory jednak nie wybuchł, i stypa, czyli mocno zakrapiana impreza taneczna w firmie... - komiczne! Ale nie wiem czy przy czymś się chichrałam bardziej niż przy Wszystko Czerwone!
|
ndz wrz 06, 2009 10:20 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:26 pm Posty: 4447 Lokalizacja: Łagiewniki nie święte!
|
Ha! No wiec własnie. W każdej powieści dopatrzeć sie można jakiegoś kretyństwa, ktore śmieszy i bawi. Wszystko Czerwone bawi mnie do łez, ale i inne sledztwa mają w sobie cośśsss 
_________________ co nas nie zabije to wzmocni!
|
ndz wrz 06, 2009 10:39 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
jak dla mnie najsmieszniejsze jest ten watek z faszerowana kielbasa i dialag miedza Joanna a Diablem, konam ze smiechu za kazdym razem 
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
wt wrz 08, 2009 11:08 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: pn sty 19, 2009 9:53 pm Posty: 231 Lokalizacja: Zza Mórz
|
DoubleB pisze: jak dla mnie najsmieszniejsze jest ten watek z faszerowana kielbasa i dialag miedza Joanna a Diablem, konam ze smiechu za kazdym razem  To w Krokoldylu chyba... tak? właśnie bym sobie to odświeżyła.
|
wt wrz 08, 2009 7:24 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
tak to krokodyl 
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
pt wrz 11, 2009 11:39 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
najbardziej komiczne śledztwo to oczywiście powieść: 'Wszystko czerwone', ale 'Tajemnicy' też niczego nie brakuje. 
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
pt wrz 11, 2009 4:27 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
no walsnie, tajemnica, ale tak sobie mysle i mi wyszlo ze jest smieszna glownie przez Gucia?  ))
|
pn wrz 14, 2009 5:17 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
wiadomo, że przez Gucia
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
pn wrz 14, 2009 2:50 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
hihi. swoja droga szkoda ze Gucio sie nigdzie wiecej nie pojawia... chocby jako gdzies maly epizodzik 
|
pn wrz 14, 2009 3:14 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz paź 08, 2006 5:13 pm Posty: 10649 Lokalizacja: Chrzanów
|
A Bobek? I jego kałbasa?
|
pn wrz 21, 2009 10:25 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: pt lis 09, 2007 5:09 pm Posty: 4045 Lokalizacja: lublin
|
Wszystkie,ale pan Muldgard najbardziej 
_________________ -To już nie chcesz rozbebeszać worków?-wyzłośliwiła się słodko Alicja.
|
ndz wrz 27, 2009 9:21 pm |
|
|