Autor |
Wiadomość |
Anama
|
Wynika z tego, że przyszłaś na świat troche za późno 
|
wt paź 10, 2006 1:42 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:30 pm Posty: 7095 Lokalizacja: Oleśnica
|
jak już mam stać w kolejce do dziekana i dziekanatu, to mogę postać i w tej 
_________________ Co zrobiłaś, żeby było inaczej?? http://www.postcrossing.com pocztówki otrzymane
|
wt paź 10, 2006 1:44 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:26 pm Posty: 3853 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
Ale za watą i kawą nie stałaś? Nie wiesz co straciłaś. 
_________________ Jak pięknym bywa człowiek, gdy do przebaczenia głowę chyli.
W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta.
|
wt paź 10, 2006 1:48 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:36 pm Posty: 2021 Lokalizacja: Gdańsk
|
To troche to bedzie trwac 
wt paź 10, 2006 3:45 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
Dagcia pisze: Ale za watą i kawą nie stałaś? Nie wiesz co straciłaś. 
za piornikami, tenisowkami, czekolada, papierem toaletowym... ech...
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
wt paź 10, 2006 5:08 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
serdunio pisze: Dagcia pisze: Ale za watą i kawą nie stałaś? Nie wiesz co straciłaś.  , czekolada,..
czekolada?  chyba wyrob czekoladopodobny 
|
wt paź 10, 2006 5:10 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:30 pm Posty: 7095 Lokalizacja: Oleśnica
|
za czymśtam z mamą stałam, więc bez przesady 
_________________ Co zrobiłaś, żeby było inaczej?? http://www.postcrossing.com pocztówki otrzymane
|
wt paź 10, 2006 5:16 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
Legs pisze: czekolada?  chyba wyrob czekoladopodobny 
ja nie znam i nie znalam dziecka ktoreby wtedy mowilo :wiesz stoje po wyrob czekoladopodobny, stalo sie za czekolada i tyle:P
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
wt paź 10, 2006 5:45 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
przepraszam bardzo, najprawdziwsze czekolady też się udawało dostać-nigdy nie wzięłam do ust czekoladopodobnego, bo mnie mdliło, ale najlepsze robiła moja mama i do tego całą blachę... 
W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta.
|
wt paź 10, 2006 7:06 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
Dagcia pisze: przepraszam bardzo, najprawdziwsze czekolady też się udawało dostać-nigdy nie wzięłam do ust czekoladopodobnego, bo mnie mdliło, ale najlepsze robiła moja mama i do tego całą blachę... 
sie udawac czasem udawalo, ale to jak kto wiedzial/mial chody/ wczesniej co "rzuca":)
|
wt paź 10, 2006 9:27 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
a ja sie pochwale, ze mamunia mi "Przypadkowy kard" przywiozla, musze tylko skonczyc Cronwell i sie za to biore! 
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
czw lis 02, 2006 9:40 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
Mnie sie podobal  pomimo zbyt czestej zmiany narratorow. Ale ciekawe.
|
czw lis 02, 2006 10:06 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
mi już niewiele zostało i się przyznaje, że mnie sie też podoba-dobrze się czyta
|
pt lis 03, 2006 7:54 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
hej, a co z ta druga ksiazka Martusi? ktoras to przeczytala juz?? i jakie wrazenia??
|
wt lut 05, 2008 7:08 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
A którą ksiązkę masz na myśli? Bo jeśli Aferę..., to wrażenia są w co czytasz.
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
wt lut 05, 2008 4:30 pm |
|
|