Autor |
Wiadomość |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
 Re: Byczki w pomidorach
Cytuj: swoją drogą, to nie wiem, co wam niektórym tak spieszno przekonać się, ze książka będzie w stylu tych ostatnich  tym razem to ja mam prawe nadzieje, ze to bedzie cos! Niekoniecznie czerwone czy zdanie czy podobny poziom, ale... a zapowiedzi wygladaja dobrze 
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
czw maja 06, 2010 2:49 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
łee, zadzwoniłam do tego indmedio najbliżej, mają już, ale w sprzedaży od soboty dopiero. Bu. Poczekam do poniedziałku wobec tego.
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
czw maja 06, 2010 2:56 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
dziwne, że dopiero od soboty, skoro promocją od 7 maja
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
czw maja 06, 2010 3:36 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
niby przed weekendm to fajnie tak, na weekend ma sie czas, zeby od razu polknac 
|
czw maja 06, 2010 4:08 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
nosz kurka bo az zadzwonie i sie spytam u nas w ksiegarni czy juz maja? bo oni w czwartki maja dostawy w morde... co do ksiazki to ja tam swoje wiem - bedzie super i tyle o! i sie nie dam Wam marudom 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
czw maja 06, 2010 5:04 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
Dobra, znalazlam Inmedio w moim centrum handlowym. Zaraz malzon jedzie na zakupy, zobaczymy czy maja. 
_________________ "Tread softly... because you tread on my dreams."
|
czw maja 06, 2010 5:05 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
daj mu kopniaka na szczescie  hihihihi. coby z ksiazka wrocil  (sprawdzony sposob mojej mamy zawsze jak cos mialam do zalatwienia to zanim wyszlam moja rodzicielka sprzedawala mi kopniaka w doopsko  hihih )
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
czw maja 06, 2010 5:10 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz kwie 29, 2007 5:56 pm Posty: 15495 Lokalizacja: Wielkopolska
|
ja mam nadzieje ze jutro bede miala  w zaprzyjaznionym inmedio maja mi odlozyc, rodzice odbiora jak beda na zakupach 
_________________ Abonent niedostępny być może do odwołania.
|
czw maja 06, 2010 7:10 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
Finetka jestes juz na 50 stronie?????????  powiesz juz cos?
|
czw maja 06, 2010 7:56 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
A u mnie nie bylo! Jakos to przezyje chyba. 
_________________ "Tread softly... because you tread on my dreams."
|
czw maja 06, 2010 10:05 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
u nas jeszcze nie maja. wiec czekam minimum tydzien... 
|
pt maja 07, 2010 12:10 am |
|
 |
Szajkowiec
|
a mnie sie uzmyslowilo, ze juz w przyszlym tyg, jade do PL...
|
pt maja 07, 2010 9:48 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 2:08 pm Posty: 1896 Lokalizacja: wielkopolska
|
Nigdzie w okolicy nie mam inmedio, więc będę czekać jeszcze tydzień 
_________________ "...życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia(...) potem się go nie docenia(...)W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka" - Eric-Emmanuel Schmitt "Oskar i pani Róża"
|
pt maja 07, 2010 11:59 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Prawie skończyłam (już bym skończyła, ale wczoraj,a właściwie to już był piątek musiałam iść spać, a dziś ryby nie chciały się same smażyć  ) Jakby tu napisać o książce nic nie zdradzając. Podoba mi się, choć do najulubieńszych nie trafi, może do lubianych? Hm remake'iem 'Wszystkiego czerwonego' bym 'Byczków' nie nazwała. Bo choć akcja jest u Alicji, to reszta już całkiem inna... Bez obaw nie będę się rozpisywać na ten temat, bo mnie udusicie.  Pan Muldgaard faktycznie się pojawia, tyle że nie tak gęsto jak poprzednio, sam nie lata po krzakach bo awansował... Akcja powieści jest pomiędzy Czerwonym a Kocimi workami. Marianek żre jak zwykle, nawet okruszki z podłogi, ale zrobił dobry uczynek... to by było tymczasem na tyle 
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
pt maja 07, 2010 3:29 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
brawo finetka! tak napisac zeby cos napisac a malo zdradzic to trzeba umiec - i tobie sie udalo  zaciekawilas mnie conajmniej, i juz wiem ze mi sie bedzie podobalo o!  (zreszta malo ktora ksiazka chmielesi mnei sie nie podoba  hihihi  )
|
pt maja 07, 2010 6:13 pm |
|
|