Autor |
Wiadomość |
Tessa
|
lece za 3 tyg. do Polski, to sobie kupie:-)
|
wt lip 24, 2007 12:27 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz kwie 29, 2007 5:56 pm Posty: 15495 Lokalizacja: Wielkopolska
|
_________________ Abonent niedostępny być może do odwołania.
|
wt lip 24, 2007 1:15 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
kola pisze: probowali wciskac zapalniczke "bo to jest prosze pani najnowsza, nie wiem o co pani chodzi, nowszej nie ma".
a na takie cos to mnie trafia, wtedy stanowczym glosem oznajmiam ze oczywiscie ze jest i ze ja jestem fanka autorki i wiem lepiej i koniec! 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
wt lip 24, 2007 1:18 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
nooo... mnie tez wkurza. i tez prostuje, ze jestem fanka i wiem lepiej. a teraz bardziej mnie empik wnerwil, bo mi baba probowala w ogole wcisnac, ze premiera w najblizszy piatek  no to ja prostowalam, ze ksiazka wyszla w piatek miniony, a i tak na mnie patrzyla jak na nie-bialego czlowieka 
|
wt lip 24, 2007 1:21 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
trza bylo jej podac adres www.chmielewska.pl niech by se sprawdzila 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
wt lip 24, 2007 1:22 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
a ja juz mam i cyztam
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
wt lip 24, 2007 6:45 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
ozesz ty! 
|
wt lip 24, 2007 7:56 pm |
|
 |
Krzysiek13
|
a ja mam nadzieje kupie po wypłacie, czyli okolo na poczatku sierpnia 
|
śr lip 25, 2007 9:29 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Książkę mam za sobą, moja mama też... doszłam do wniosku, że mam żołądek wielkości kompotierki. A do wazy do zupy zawsze mi było daleko. 
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
śr lip 25, 2007 3:38 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
książka napisana z humorem, aczkolwiek mam sporo zastrzeżeń...
Przekonanie Chmielesi, że ludzie tyją z lenistwa i głupoty. Wyklucza przypadki chorobowe -wg Niej w chorobie tylko ludzie chudną
nagminne używanie zdrobnien i powtarzanie się
i więcej tego miałam, ale nie będę Was zniechęcać przed lekturą  Ogólnie - pozytywnie!
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
pt lip 27, 2007 7:23 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
Ja jeszcze nie mam, bo nie moglam kupic na wyjezdzie.
Zaszlam co prawda do ksiegarni na Dworcu PKP we Wroc i pytam pani, czy ma najnowsza Chmielewska. Ona popatrzyla na mnie chwile i pyta: Zapalniczke? 
_________________ "Tread softly... because you tread on my dreams."
|
sob lip 28, 2007 6:23 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
hehe. ja wam powiem ze od razu wale do biblioteki i mowie: najnowsza Chmielewska ukazala sie wtedy a wtedy w Polsce, tytul ma taki a taki. jest? a jak nie jest to kiedy bedzie?
i juz
edit : nie do biblioteki tylko do ksiegarni oczywiscie!
|
sob lip 28, 2007 6:49 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
agnes pisze: Ona popatrzyla na mnie chwile i pyta: Zapalniczke?
tez tak mialam  i jeszcze baba sie probowala klocic, ze ona wie lepiej 
|
sob lip 28, 2007 7:09 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: ndz sie 27, 2006 10:21 am Posty: 12583 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
|
gdy ja spytałam sprzedawczynię w jednej z bibliotek to też zrobiła wielkie oczy  : " o odchudzaniu...? nie ma". Za to w drugiej się nie dziwiła, tylko wyjaśniła, ze dostawę z tego wydawnictwa mają w piątki i mam pytać w piątek. zapomniałam 
_________________ "Patrzeć prosto w Twoje oczy, to jak patrzeć prosto w słońce..."
http://www.jaroslawkozlowski.com Fotografia ślubna
|
ndz lip 29, 2007 9:29 am |
|
 |
Szajkowiec
|
Czytam ten Traktat i cos Wam powiem, to jest lipa nie traktat! Im wiecej czytam, tym bardziej mi sie chce jesc!
Ide sobie zrobic kolacje. 
_________________ "Tread softly... because you tread on my dreams."
|
śr sie 01, 2007 8:47 pm |
|
|