Autor |
Wiadomość |
Szajkowiec
Rejestracja: wt lis 25, 2008 3:01 pm Posty: 13915 Lokalizacja: Warszawa
|
 Re: Byczki w pomidorach
Mam!!!! Ubłagałam mojego żeby mnie po byczki zawiózł.  Stukał się wymownie w czoło ale co tam. Wpadłam do inmedio, runęłam do półki z książkami i .... patrzę, nie ma. Sapnęłam ze złością, burknęłam coś o oszustach, zawróciłam się na pięcie i do wyjścia. A ten mój stoi w kolejce, więc warczę, że wychodzimy bo nie ma. A on dalej stoi. Ludzie się gapią. Omiotłam wzrokiem półki i nagle: olsnienie...... przy kasie sobie stoją piękne czerwone książeczki.
|
pt maja 07, 2010 7:09 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz kwie 29, 2007 5:56 pm Posty: 15495 Lokalizacja: Wielkopolska
|
a ja bylam w moim inmedio, i razem z Pania Sylwia (prawie ze zaprzyjazniona sprzedawczyni, tzn glownie z moim ojcem, szerzej znanym jako "ten pan od multimediow") rozkopywalam karton z dostawa  no i sie okazalo, ze oprocz normalnych ksiazek jest jedna w specjalnej kopercie, opatrzona nadrukiem "egzemplarz z autografem". oczywiscie rzucilam sie na niego jak harpia  rozdrapalysmy koperte, no i faktycznie - podpisana ksiazka! no i Pani Sylwia powiedziala ze "nie wie o co kaman" i zadzwonila do bardziej zorientowanej kolezanki. kolezanka powiedziala ze ten z autografem dzisiaj nie moze byc sprzedany, dopiero jutro, z niewiadomych przyczyn, no i jutro jak przyjade to bedzie na mnie czekal pod lada  zostalam zaanonsowana jako "corka tych panstwa, no tego pana od multimediow"  wiec jutro przed 15 jade, ciagle nie wierze ze sie uda, no ale moze jednak? a jak nie, to kupie normalny, i mowi sie trudno 
_________________ Abonent niedostępny być może do odwołania.
|
pt maja 07, 2010 7:50 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
wow, no jak slepej kurze ziarno hihi gratuluje
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
pt maja 07, 2010 8:43 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
no jeszcze nie jest pewne to, wiec nie gratuluj 
|
pt maja 07, 2010 9:10 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
wooooow.... ja to bym chciala zwykly choc egzemplarz... a tu lichowie ile czekac musze...
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
pt maja 07, 2010 10:14 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
o, to z autografami też są? He, ciekawe.
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
sob maja 08, 2010 7:58 am |
|
 |
Rejestracja: pn kwie 12, 2010 7:54 pm Posty: 331 Lokalizacja: Warszawa
|
hmm, jestem na 124 stronie - podobać mi sie podoba,może nawet bardzo, czekam na rozkwit, trafi pewnie do 2 dziesiątki - może początek 3 dziesiątki ulubionych, pare razy rżałem na głos, ale
na początku Autorka stwierdza, że to jest zaledwie pare lat po tym, jak po okolicy plątały sie czerwone trupy (cztery, pięć lat?) - Joanna jest po związku z blondynem - czyli okolice cyrka 1982-1986, poza tym częściowo pasuje to do treści ( w Polsce półki puste i tylko czarowne Byczki na półkach), druga część treści to - mikropiece, zmywarki i czajniczki elektryczne
wydaje mi się, że podstawy tej książki powstały dawno temu zaraz po czerwonym, teraz Autorka naniosła tylko zmiany, no i ciut sie kłócą, bo jest jak dla mnie pewna niekonsekwencja, ale w sumie mi ona średnio przeszkadza, bo i tak treść jest na bardzo dobrym poziomie
gdybym miał więcej czasu to na bank bym przeczytał więcej, ale wypadało iść spać
jak na razie książka na 5/6
|
sob maja 08, 2010 10:47 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: pt lis 09, 2007 5:09 pm Posty: 4045 Lokalizacja: lublin
|
Ha!Z autografem to smaczek,ciekawe ile jest takich egzemplarzy i jak rozdzielone.
_________________ -To już nie chcesz rozbebeszać worków?-wyzłośliwiła się słodko Alicja.
|
sob maja 08, 2010 11:20 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Legs pisze: o, to z autografami też są? He, ciekawe. są, jedna osoba się pochwaliła /komentarz na stronie głównej/ takim egzemplarzem nabytym w Szczecinie Byczki skończyłam wczoraj, domyśliłam się kto zabił zanim doszłam do końca. 
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
sob maja 08, 2010 1:59 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
|
sob maja 08, 2010 5:44 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Super. Egzemplarze z autografem pewnie są po jednym na salonik.
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
sob maja 08, 2010 5:51 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
pewnie tak  przynajmniej w "moim" byl tylko jeden 
|
sob maja 08, 2010 6:12 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
sob maja 08, 2010 10:03 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
Zwyczajny bo zwyczajny ale tez mam. 
_________________ "Tread softly... because you tread on my dreams."
|
sob maja 08, 2010 10:13 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:34 pm Posty: 4007 Lokalizacja: Żnin
|
i ja, zaraz zaczynam...
_________________ "To żaden cud, że śpiewam i gram, to muzyka, którą w sobie mam.
Nogą o bruk i palcami o blat, wystukuję głośno każdy takt..."
|
sob maja 08, 2010 10:27 pm |
|
|