Autor |
Wiadomość |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:30 pm Posty: 88 Lokalizacja: Łódź
|
agnes pisze: A mialam nadzieje, ze uda sie kupic (jak Mikolajka) po promocyjnej cenie.
Ja za to mam nadzieję, że tak jak Zapalniczka, tak i Rzeź bezkręgowców ukaże się w promocyjnej cenie w Świecie Ksiązki  Poczekamy, zobaczymy...
_________________ "Słabi śnią nocami, a odważni w dzień"
|
ndz lis 18, 2007 10:04 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:30 pm Posty: 7095 Lokalizacja: Oleśnica
|
ukazać się ukaże, ale pewnie będzie złotówke taniej 
_________________ Co zrobiłaś, żeby było inaczej?? http://www.postcrossing.com pocztówki otrzymane
|
ndz lis 18, 2007 10:22 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
normalnie licznik godzinowy trzebaby na glownej stronie zalozyc, odliczanie jak do HArrego Pottera by bylo hihihi  )
ja juz tu jajo znosze, mam nadzieje ze Wy sie jakos trzymacie lepiej 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
pn lis 19, 2007 6:57 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:30 pm Posty: 7095 Lokalizacja: Oleśnica
|
wcale nie lepiej, przynajmniej ja
_________________ Co zrobiłaś, żeby było inaczej?? http://www.postcrossing.com pocztówki otrzymane
|
pn lis 19, 2007 8:37 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz paź 08, 2006 5:13 pm Posty: 10649 Lokalizacja: Chrzanów
|
Jajo to do Betki...
|
pn lis 19, 2007 11:58 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
hih 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
pn lis 19, 2007 1:15 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
serdunio pisze: ja juz tu jajo znosze, mam nadzieje ze Wy sie jakos trzymacie lepiej
staram sie nie myslec... jak sie pomyslnie ulozy to bede ksiazke w lapkach 22.12, rodzine mnie wyklnie, bo nie bede pomagac w wigilijnych przygotowaniach, tylko bede czytac....
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
pn lis 19, 2007 1:50 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
heheh.
ja MAM NADZIEJE na 29listopada, jak nie to tydzien pozniej, trzeba przyznac ze porzadna ta ksiegarnia jest, co tydzien nowa dostawa!
|
pn lis 19, 2007 2:32 pm |
|
 |
Tessa
|
A ja sobie zazycze pod choinke od rodzinki 
|
pn lis 19, 2007 4:12 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
Tessa pisze: A ja sobie zazycze pod choinke od rodzinki 
tez nieglupi pomysl
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
pn lis 19, 2007 4:18 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:34 pm Posty: 4007 Lokalizacja: Żnin
|
Tessa pisze: A ja sobie zazycze pod choinke od rodzink
ja juz to zrobiłam, tylko nie wiem jak wytrwam w tym,
że w domu ta książka jest a ja nie mogę czytać! 
_________________ "To żaden cud, że śpiewam i gram, to muzyka, którą w sobie mam.
Nogą o bruk i palcami o blat, wystukuję głośno każdy takt..."
|
pn lis 19, 2007 6:20 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
hihi. ja sie nie wyglupiam z choinkami, jak tylko sie pojawi w ksiegarni to lece kupuje i juz! 
|
pn lis 19, 2007 6:25 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
_________________ "Tread softly... because you tread on my dreams."
|
pn lis 19, 2007 6:28 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
nie moge!
"Owszem, chętnie wprowadziłabym do Kodeksu Karnego karę za zatrudnianie w charakterze konferansjerów, prezenterów i spikerów osób uwielbiających samogłoski eeee i yyy, oraz spółgłoski w rodzaju mmm, hmhm i wszystko pośrednie między nimi. Zwykły człowiek, zaskoczony występem publicznym, ostatecznie ma prawo, zawodowiec przenigdy! Proponuję karę piętnaście lat więzienia, albo pięć milionów euro na cele charytatywne, albo przez dwadzieścia godzin na dobę wysłuchiwanie wyżej wymienionych przerywników z oprzyrządowaniem na uszach aż do osiągnięcia całkowitej głuchoty. A najlepiej wszystko razem. "
hihihi  ale racje ma! 
|
pn lis 19, 2007 6:34 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
rację! Okropnie męczące te yyyyyyy. Zauwazyłam, że JCh w ogóle nie yyyyy-uje
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
pn lis 19, 2007 6:43 pm |
|
|