Autor |
Wiadomość |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:36 pm Posty: 2021 Lokalizacja: Gdańsk
|
Wrocil do mnie komputer, moge wyniesc Galileusza na strych
Napracowal sie biedak ostatnio.
czw paź 19, 2006 8:26 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
Hej Pumex to dobrze, wezme Cie za slowo i wysle Ci zdjecie z ktörego chcialabym avatarka?  , ale ja wlasciwie na temat chcialam: nie wiem czy to tylko u mnie tak jest,ale jak sie zamelduje to nie widze postöw, ktörych jeszcze nie przeczytalam. zawsze byla takie zölte, a teraz wszystkie wygladaja jakby byly juz przeczytane. Musze cos gdzies przestawic? 
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
pt paź 20, 2006 7:31 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:29 pm Posty: 3238 Lokalizacja: Gdańsk
|
a ja prosze o wstawienie emotka z aureolką!
pt paź 20, 2006 7:33 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
mama pisze: a ja prosze o wstawienie emotka z aureolką! już  DoubleB pisze: ale jak sie zamelduje to nie widze postöw, ktörych jeszcze nie przeczytalam. zawsze byla takie zölte, a teraz wszystkie wygladaja jakby byly juz przeczytane. Musze cos gdzies przestawic?
Nie. Z tym logowaniem tutaj jest dziwnie, czasem sie udaje od pierwszego kopa (o, to tez z Chmielewskiej  ) a czasem nie. Niby zesmy sie zalogowali, widac nas na dole strony w Uzyszkodnikach obecnych na forum przez ostatnie 5min, ale guzik, zeby wejsc do Szajki np, czy cokolwiek napisac, okazuje sie,ze znowu musimy sie logowac. Wtedy niestety odznaczaja sie posty. jak tylko zrobia poprawke do tego, to zaktualizuje forum.
|
sob paź 21, 2006 8:21 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Legs pisze: Nie. Z tym logowaniem tutaj jest dziwnie, czasem sie udaje od pierwszego kopa (o, to tez z Chmielewskiej ) a czasem nie. Niby zesmy sie zalogowali, widac nas na dole strony w Uzyszkodnikach obecnych na forum przez ostatnie 5min...
przytrafiło mi sie to 2 razy, myślalam ze to tylko u mnie
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
sob paź 21, 2006 2:00 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:35 pm Posty: 19423 Lokalizacja: MUC
|
Dzieki za info, przynajmniej wiem co sie dzieje! 
_________________ Swiatem rzadza 3 zywioly: Ogien, woda i... kobieta.
|
sob paź 21, 2006 9:32 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: ndz sie 27, 2006 10:21 am Posty: 12583 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
|
Pumex, Legs bądź Finetko! nie wchodzi mój ulubiony emotikon Whistle, chyba wiem czemu, bo ma takie dziwne ustawienie we właściwościach (':- chyba czegoś tu brakuje, tylko nie wiem czego . Czy można to poprawić?
_________________ "Patrzeć prosto w Twoje oczy, to jak patrzeć prosto w słońce..."
http://www.jaroslawkozlowski.com Fotografia ślubna
|
czw paź 26, 2006 7:13 am |
|
 |
Bezlitosny admin
|
taki jest kod:
chcesz żeby było coś innego?
|
czw paź 26, 2006 8:22 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: ndz sie 27, 2006 10:21 am Posty: 12583 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
|
no włąśnie, a pod tym emotem zapisany jest taki jak napiosałam na górze
buuu, nie umiem go wpisać
_________________ "Patrzeć prosto w Twoje oczy, to jak patrzeć prosto w słońce..."
|
czw paź 26, 2006 10:25 am |
|
 |
Bezlitosny admin
|
przerobiłam na
chociaż prawde mówiąc dalej nie wiem, o co Ci chodzi 
|
czw paź 26, 2006 10:45 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
no jak to, no o to, ze nie wchodziło! czekaj spróbuę teraz  no, teraz wchodzi
dzienx!
|
czw paź 26, 2006 11:54 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
a ja sie chcialam w kwestii formalnej spytac czy moze serwer przechodzi jakas konserwacje nocami (moimi wieczorami a waszymi ... no... rankami? tak gdzies w okolicach 3-6rano)??? bo juz druga nocka z rzedu nie moglam sobie ponadrabiac rozmaitych tematow, buuu
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
czw paź 26, 2006 5:08 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
Mozliwe, Serdunio, ze o tej porze robia rozne backupy, restarty itp. Wiesz, dla Polski to wygodna godzina 
|
czw paź 26, 2006 7:11 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
no tylko dla mnie nie bardzo ... 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
czw paź 26, 2006 7:17 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:29 pm Posty: 3238 Lokalizacja: Gdańsk
|
a jak dla nas w sam raz i dla tych co późno chodzą spać i dla tych co wczesnie wstają - musisz się z ty7m pogodzić i wybrac nieco inną porę
czw paź 26, 2006 8:18 pm |
|
|