Autor |
Wiadomość |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
 Re: Avatarki
hih, no faktycznie ze moj do Wielkanocy to na luzie  nie wiem jeszcze jaki vna ma, musze sprawdzic, Ola, dawno zauwazylam ze ladny tylko ten temat sie jakos nie odswiezyl sam wczesniej  dorcia - super 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
śr mar 02, 2011 8:06 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 2:08 pm Posty: 1896 Lokalizacja: wielkopolska
|
Finetko dziękuję 
_________________ "...życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia(...) potem się go nie docenia(...)W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka" - Eric-Emmanuel Schmitt "Oskar i pani Róża"
|
czw mar 03, 2011 10:41 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: wt lis 25, 2008 3:01 pm Posty: 13915 Lokalizacja: Warszawa
|
Dorci avatarek jest bardzo fajny, wesoły i energetyczny
|
czw mar 03, 2011 11:02 am |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Dorcia pisze: Finetko dziękuję  proszę bardzo 
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
czw mar 03, 2011 3:52 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
Dagcia też już ma avaterek, możliwe podobny do poprzedniego. Chaber również, choć jej jest całkiem inny. memberlist.php?mode=viewprofile&u=43
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
czw mar 03, 2011 5:38 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
Własnie sie zastanawialam, skąd wziac avatarek Dagci 
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
czw mar 03, 2011 5:47 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
he he, oświeciło mnie, ze na gronie jest stary avaterek Dagci, teraz ma swój, ktory dobrze znamy
|
czw mar 03, 2011 7:10 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
i ten mnie sie przynajmniej pokazuje 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
czw mar 03, 2011 7:54 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: ndz sie 27, 2006 10:21 am Posty: 12583 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
|
Finetko, a ja mam wrazenie, że mój avatarek to taki trochę obraz "ducha"  ale co tam, przyjdzie wiosna,zrobię jakieś fajoe zdjecie i się coś nowego wymyśli 
_________________ "Patrzeć prosto w Twoje oczy, to jak patrzeć prosto w słońce..."
http://www.jaroslawkozlowski.com Fotografia ślubna
|
czw mar 03, 2011 10:13 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:26 pm Posty: 3853 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
No, a ja właśnie się dziwiłam, skąd się ten mój śliczny stary margerytek wziął. Dziękuję dziewczynki. 
_________________ Jak pięknym bywa człowiek, gdy do przebaczenia głowę chyli.
W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta.
|
pt mar 04, 2011 8:10 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:33 pm Posty: 1268 Lokalizacja: Wielkopolska
|
Dzięki za avatarek, podoba mi się 
_________________ Moment, w którym uwierzysz, że posiadłeś coś na własność, na zawsze i do końca - jest momentem w którym to tracisz.
|
pt mar 04, 2011 2:31 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
un-monday pisze: Finetko, a ja mam wrazenie, że mój avatarek to taki trochę obraz "ducha" ciekawie wygląda serdunio pisze: i ten mnie sie przynajmniej pokazuje a tej poprzedniej margerytki nie widziałaś? Dagcia pisze: No, a ja właśnie się dziwiłam, skąd się ten mój śliczny stary margerytek wziął. przynajmniej grono, choć nie używane na coś się przydało vna pisze: Dzięki za avatarek, podoba mi się proszę bardzo 
|
pt mar 04, 2011 4:13 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
Finetka pisze: serdunio napisał(a): i ten mnie sie przynajmniej pokazuje
a tej poprzedniej margerytki nie widziałaś? no nie widzialam :(
|
pt mar 04, 2011 4:29 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
dziwne, była krótko, może trafiłaś, gdy nie było żadnego avatarka
|
pt mar 04, 2011 4:31 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
a to tez mozliwe 
|
pt mar 04, 2011 4:34 pm |
|
|