Autor |
Wiadomość |
Rejestracja: śr gru 30, 2009 6:44 pm Posty: 183 Lokalizacja: Ch/Lbn
|
 Re: Która podoba się mniej?
Miałam wtedy bodajże 13 lat, więc chyba nie za bardzo czaiłam o co chodzi w tej książce. Gdzieś w połowie się zgubiłam a doczytałam tylko dlatego, że tak już mam, że muszę Ale w sumie jak tylko ją dorwę to z pewnością przeczytam jeszcze raz 
_________________ "Hello Silence my old friend, I've come to talk with you again"
|
pn sty 04, 2010 12:04 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
aaa, no tak, jak 13 lat to nie ma co sie dziwic 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
pn sty 04, 2010 2:46 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
'Zlotą muchę' czytałam kilka razy, za to 'Harpie' tylko raz. Ponowne próby się nie powiodły.
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
pn sty 04, 2010 5:05 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
czytalam Harpie chyba w sumie 3 razy... chyba nie ma ksiazki JChmielewskiej ktora czytalam tylko raz...  o, Pafnucego czytalam tylko raz o! 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
pn sty 04, 2010 5:53 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz paź 08, 2006 5:13 pm Posty: 10649 Lokalizacja: Chrzanów
|
A ja własnie Muchę znoszę średnio, za to Harpie zczytane niemal do czysta.
|
pn sty 04, 2010 5:59 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:34 pm Posty: 4007 Lokalizacja: Żnin
|
ja czytałam Lesia 2x, Lądowanie w Garwolinie 1x... (i poradniki po razie)
_________________ "To żaden cud, że śpiewam i gram, to muzyka, którą w sobie mam.
Nogą o bruk i palcami o blat, wystukuję głośno każdy takt..."
|
pn sty 04, 2010 6:04 pm |
|
 |
|
Harpie to jedna z tych książek, które mogłabym czytać raz za razem  Z resztą od jakiegoś czasu stoi już u mnie na półce  Raz przeczytałam Hazard zanabyty razem z Harpiami i chyba szybko do niego nie wrócę, bo jednak mało hazardowa ze mnie dusza 
_________________ "Hello Silence my old friend, I've come to talk with you again"
|
pn sty 04, 2010 6:16 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
mnie harpie wnerwiaja kompletnie. ja sie wczuwam w to co czytam i mi potem wychodzi na to ze krzycze: no zesz fujaro jedna odezwij sie no!!!  hihi
|
pn sty 04, 2010 6:44 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
serdunio pisze: mnie harpie wnerwiaja kompletnie wypisz wymaluj, jak u mnie dlatego nie jestem w stanie przeczytac drugi raz.
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
pn sty 04, 2010 6:54 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
hih. no i podobnie z szajka bez konca mialam i depozytem zreszta tez!
|
pn sty 04, 2010 6:57 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:33 pm Posty: 1268 Lokalizacja: Wielkopolska
|
yourprecious pisze: Harpie to jedna z tych książek, które mogłabym czytać raz za razem Ja też  Teksty tych ciotek to mistrzostwo świata 
_________________ Moment, w którym uwierzysz, że posiadłeś coś na własność, na zawsze i do końca - jest momentem w którym to tracisz.
|
pn sty 04, 2010 9:02 pm |
|
 |
|
|
pn sty 04, 2010 9:16 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:33 pm Posty: 1268 Lokalizacja: Wielkopolska
|
Depozyt średni. Ja Lesia mniej lubię...
_________________ Moment, w którym uwierzysz, że posiadłeś coś na własność, na zawsze i do końca - jest momentem w którym to tracisz.
|
pn sty 04, 2010 9:32 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: ndz kwie 29, 2007 5:56 pm Posty: 15495 Lokalizacja: Wielkopolska
|
ja i harpie i depozyt bardzo lubie  do lesia musialam dorosnac, kiedys mi sie bardzo srednio podobal, a obecnie jest super 
_________________ Abonent niedostępny być może do odwołania.
|
pn sty 04, 2010 11:35 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
no wlasnie dlatego ja zamierzam sobie dokompletowac zbiorek tutejszy i poprzypominac co poniektore... moze tez doroslam? 
|
wt sty 05, 2010 1:23 am |
|
|