Autor |
Wiadomość |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:33 pm Posty: 1268 Lokalizacja: Wielkopolska
|
 Re: Byczki w pomidorach
Fakt, uczucie bezcenne.
_________________ Moment, w którym uwierzysz, że posiadłeś coś na własność, na zawsze i do końca - jest momentem w którym to tracisz.
|
sob lut 19, 2011 10:50 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
no to chyba ze tak 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
ndz lut 20, 2011 8:50 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 2:08 pm Posty: 1896 Lokalizacja: wielkopolska
|
Kanarek pisze: nie może, bo termin oddania do biblioteki się zbliża A poza tym ja się Byczkami napawam. Cały czas mam nieprzeczytaną książkę Chmielewskiej. można przedłużać w bibliotece ale jak możesz wytrzymać tak długo bez przeczytania Chmielesi?
_________________ "...życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia(...) potem się go nie docenia(...)W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka" - Eric-Emmanuel Schmitt "Oskar i pani Róża"
|
pn lut 21, 2011 11:06 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: wt lis 25, 2008 3:01 pm Posty: 13915 Lokalizacja: Warszawa
|
limit przedłużeń w bibliotece już mi się wyczerpał [quote="Dorcia"]ale jak możesz wytrzymać tak długo bez przeczytania Chmielesi? [quote="Kanarek"] oj tam, najprzyjemniejszy jest okres oczekiwania
|
pn lut 21, 2011 11:11 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 2:08 pm Posty: 1896 Lokalizacja: wielkopolska
|
 za cierpliwość
_________________ "...życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia(...) potem się go nie docenia(...)W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka" - Eric-Emmanuel Schmitt "Oskar i pani Róża"
|
pn lut 21, 2011 11:13 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
eee ,powiedz ze sie boisz rozczarowac  jesli tak to odczucie bezpodstawne, byczki fajne sa! 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
pn lut 21, 2011 5:07 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: wt lis 25, 2008 3:01 pm Posty: 13915 Lokalizacja: Warszawa
|
nieeee nie boję się rozczarowania
|
pn lut 21, 2011 6:20 pm |
|
 |
mrude
|
Mi się podobała. Przeczytałam ją bardzo szybko. Ale największe zaskoczenie spotkało mnie w sklepie spożywczym jak zobaczyłam Byczki w pomidorach na półce  Pierwszy raz o nich w książce usłyszałam. Aż zdjęcie im zrobiłam  A z przyjemności przede mną, to nie przeczytałam jeszcze Gwałtu i Porwania. Nie wiem skąd takie przeoczenie 
|
czw lis 17, 2011 10:40 am |
|
 |
Szajkowiec
|
Wczoraj widziałam byczki w sklepie. Od razu miałam odpowiednie skojarzenie  , uśmiechnęłam się i wybrałam coś innego.
|
ndz sty 01, 2012 11:07 am |
|
|