Autor |
Wiadomość |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Sny zapamiętuję jakby w kratkę, raz lepiej, raz słabiej. Ostatnio jest lepiej, nawet gdy w ciągu nocy mam nie jeden sen to zapamiętuję conajmniej 2.
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
sob paź 28, 2006 1:24 pm |
|
 |
Krzysiek13
|
kwasiapa pisze: deja vu  .
dokladnie czasami jak mi sie to przydarzy mam strasznie goopie uczucie w srodku, jakby mi sie cos skrecilo
|
sob paź 28, 2006 9:38 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
Pszczoły mi się dziś śniły, dosłownie kleiły się do mnie, siadały jakby były w ulu, gdybym ich nie odganiała szybko by mnie oblepiły.
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
ndz paź 29, 2006 4:47 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:32 pm Posty: 641 Lokalizacja: Lublin
|
ja niestety miałam bardzo katastroficzny sen, jakby atomowo-nuklearny i wolę go nie pamiętać, brrrr.....
_________________ żyjesz- daj żyć innym
|
ndz paź 29, 2006 5:36 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
Ja miewam sny seriami, w tym drugim był śnieg, ale jakiś sztuczny chyba, bo na prawdziwy nie wyglądał, szlam po tym śniegu najkąś górę, która jak na mój gust była zbyt stoma. potem zrezygnowałam i zawróciłam.
|
ndz paź 29, 2006 5:39 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:26 pm Posty: 4447 Lokalizacja: Łagiewniki nie święte!
|
Życzę Wam BRAKU snów. Człowiek spokojniej dzień zaczyna, bo nie musi się zastanawiac , albo martwic co dany sen znaczy. Prorocze sny to dar i przekleństwo
_________________ co nas nie zabije to wzmocni!
|
ndz paź 29, 2006 6:58 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
O NIE! nie zgadzam sie! Ja mam za piękne sny, żeby z nich rezygnować!
nie dalej jak wczoraj śnił mi się zamek! Główną jego komnatą był wielki basen z mnóstwem piany. Parapety okien były rzeźbione w ciasteczka.
Reszty nie opowiem, bo prywatna 
|
ndz paź 29, 2006 7:14 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
Tez kiedys miewalam 'prywatne sny'.
Ale juz nie miewam. Moze dlatego, ze... prywatne to ja mam sceny przed snem?
A swoja droga dawniej, jak zasypialam sobie powoli sama, potrafilam sie wprowadzic w jakis konkretny sen. Po prostu lezalam i intensywnie o tym myslalam, zaczynalam marzyc i potem mi sie to snilo! 
_________________ "Tread softly... because you tread on my dreams."
|
ndz paź 29, 2006 7:24 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:36 pm Posty: 2021 Lokalizacja: Gdańsk
|
Mam tak samo 
ndz paź 29, 2006 7:25 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
Fajne nie? To byly moje najlepsze sny. 
_________________ "Tread softly... because you tread on my dreams."
|
ndz paź 29, 2006 7:27 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:36 pm Posty: 2021 Lokalizacja: Gdańsk
|
Ja pamietam ze fajne jak jeszcze spie, bo jak sie obudze, to momentalnie zapominam 
ndz paź 29, 2006 7:32 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: wt wrz 05, 2006 11:06 pm Posty: 3676 Lokalizacja: Tychy
|
Ja w konkretny sen wprowadzic sie nie umiem - ale umiem w nastroj. Jak sobie marze przed zasnieciem to sny mam pozniej piekne - pogodne i magiczne.
Tez by nie chciala zapominac swoich snow. Nie przeszkadzaja mi. Nawet jak sa dziwne czy straszne to nie zastanawiam sie co znacza. Nie interesuje mnie to:)
_________________ Więcej osiągniesz z pomocą miłych stów i pistoletu, niż używając tylko miłych słów. [Al Capone]
|
ndz paź 29, 2006 11:54 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:26 pm Posty: 4447 Lokalizacja: Łagiewniki nie święte!
|
Eeeee co innego sny prorocze, co innego sennne marzenia 
_________________ co nas nie zabije to wzmocni!
|
pn paź 30, 2006 10:11 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:26 pm Posty: 3853 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
No to ja ciut z innej beczki-trochę na wesoło, choc zależy komu w tym momencie wesoło było.
Czy śniło się wam kiedyś, że jesteście w ubikacji za potrzebą? Czy czuliście w tym śnie ulgę z powodu opróżniania pęchęrza? Jakieś 3-4 lata temu miałam sen. Szłam w nim do ubikacji, usiadłam na kibelku i zaczęłam sobie sprawiać ulgę robiąc siku. Nie dokończyłam jeszcze, kiedy zaczęłam sie przebudzać. Było mi coś nie tak. Ciepło i mokro. Obudziłam sie oczywiście już na całego. Własne łóżko potraktowałam jak ubikację. potem już się śmiałam, ale w pierwszym momencie było mi potwornie wstyd. Mąż się niestety ze mnie śmiał.
Ale jak to mówią nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Co prawda ja robiłam pod siebie i męża nie zmoczyłam. On postanowił, że nie będę jedyną osobą chrzczącą nasze łóżko. Jakiejś nocy sie obudziłam, bo mokro pod kołdrą zaczęło być. Pierwsza myśl oczywiście była taka, że to znów ja.  Druga, że nie, bo pod tyłkiem mam sucho. Dlaczego więc ja jestem mokra? Mojemu mężowi się zachciało. A gdzie chłop sika? Przed siebie. Niestety leżałam na jego drodze.  Nasze łóżko już dużo przeszło. 
_________________ Jak pięknym bywa człowiek, gdy do przebaczenia głowę chyli.
W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta.
|
pn paź 30, 2006 10:53 am |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: ndz sie 27, 2006 10:21 am Posty: 12583 Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
|
 mnie się takie sny zdarzają nie raz, ale na razie - odpukać - bez niespodzianek  bo zawszed mi ktoś w załatwieniu we śnie przeszkadza, bo a to mi włazi do kibelka, a to drzwi nie ma i jestem pod obstrzałem spojrzeń  ale dziś mi się śniły bóle porodowe, we śnie szybko zaczęłam pakować torbę do szpitala i ... się obudziłam. I dobrze, bo musiałam za potrzebą do łazienki lecieć  jaki z tego morał - nie jedzcie fasolki po bretońsku na noc!
pffff ...  ja dziś albo melancholijnie gadam, albo o ... sraniu za przeproszeniem
_________________ "Patrzeć prosto w Twoje oczy, to jak patrzeć prosto w słońce..."
http://www.jaroslawkozlowski.com Fotografia ślubna
|
pn paź 30, 2006 11:02 am |
|
|