Autor |
Wiadomość |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:36 pm Posty: 2021 Lokalizacja: Gdańsk
|
 Postulaty do Adminów ;)
KLIK
ola311 pisze: o faktycznie 
Ostatnio zmieniony sob mar 10, 2007 5:10 pm przez Pumex, łącznie zmieniany 1 raz
|
sob sie 26, 2006 8:14 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:30 pm Posty: 7095 Lokalizacja: Oleśnica
|
gdzieś to chyba było jak mamy używać yahoo, ale wolałabym gg z czystego przyzwyczajenia
_________________ Co zrobiłaś, żeby było inaczej?? http://www.postcrossing.com pocztówki otrzymane
|
czw sie 31, 2006 12:13 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Ja tymczasem swoje gg pod yahoo wpisałam. Inni jak widzę też wystarczy najechać myszą na yahoo i na dolnym pasku jest numer gg.
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
czw sie 31, 2006 4:03 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:34 pm Posty: 4007 Lokalizacja: Żnin
|
Finetka pisze: Ja tymczasem swoje gg pod yahoo wpisałam. Inni jak widzę też wystarczy najechać myszą na yahoo i na dolnym pasku jest numer gg.
dzięki, bo juz zaczęłam się denerwować
(czyli warto przeczytać co już inni napisali) 
_________________ "To żaden cud, że śpiewam i gram, to muzyka, którą w sobie mam.
Nogą o bruk i palcami o blat, wystukuję głośno każdy takt..."
|
pt wrz 01, 2006 4:51 pm |
|
 |
MJC
|
nie wiem czy to tu czy gdzie indziej, ale skoro tu do Adminki, to jak w dym wale tutaj:))
\Adminko dorga, blagam Cie,zmieniaj te ankiete na stronie czolowej co jakis czas, bo jak od pol roku (a moze i dluzej) widze to o tych bulgarskich pomidorach, to mi sie cos robi!!! Ja bym nawet bardzo chetnie sie poglowil nad tego rodzaju quizami z Chmielewskiej, ale do cholery niech beda co i rusz inne. Jako ze niegdys baardzo poularna byla na form zabawa w pytania z chmielewskiej, to moze oglosic, co by do Ciebei forumowicze posylali propozycje ankiet wraz z podchwytliwymi propozycjami odpowiedzi ( i jedna prawdilowa do wiadomosci Adminki czy jak to tam zrobic) I bedzie bosko:)))
Z gory serdecznie dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku:)))
Chylac nisko czolo (acz bez walenia czerepem o podloge, no bo sama rozumiesz, ze bez przesady!)...
MJC
|
czw mar 08, 2007 9:50 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
To moze jakis pomysl na ankiete? 
czw mar 08, 2007 9:58 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: wt wrz 05, 2006 11:06 pm Posty: 3676 Lokalizacja: Tychy
|
to o co MJC postuluje, to juz jest w grach. a ankieta to taka raczej opiniotworcza powinna byc - ale tez fakt - moglaby sie zmieniac co jakis czas
_________________ Więcej osiągniesz z pomocą miłych stów i pistoletu, niż używając tylko miłych słów. [Al Capone]
|
czw mar 08, 2007 10:44 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
ja myślałam,że te bułgarskie pomidory krocej wiszą  Spoko, czekam na propozycje 
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
pt mar 09, 2007 9:48 am |
|
 |
Bezlitosny admin
|
dałam ankiete wymysloną naprędce. Jak macie inne propozycje, to śmialo 
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
pt mar 09, 2007 8:27 pm |
|
 |
Mruffka
|
 Proszę o SB :)
Jestem tu nowa ale znam ten typ forum bo należę do jeszcze innego:)
Jest tam uruchomiony SB i ma bardzo fajny odbiór forumowiczów. Może tutaj tez uruchomić?
Mam tez pytanie, czy mogę zmienić kolorek? Ten czarny trochę mnie przygnębia a poza tym oczki bolą
To inne forum to forum miłośników szkła kontajktowego , bardzo fajne:)
|
pt lip 06, 2007 2:19 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
Kolorek zmieniasz w ustawieniach profilu - mozesz zmienic na srebrno-niebieski
A co do SB - zobaczymy 
pt lip 06, 2007 2:24 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
SB mi sie zle kojarzy 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
pt lip 06, 2007 3:05 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
SB (shout box) to nawet niezły pomysł, moze przestaniecie spamowac w tematach  pomyslimy
(pozwoliłam sobie zmienić temat  )
|
pt lip 06, 2007 7:30 pm |
|
 |
Szajkowiec
|
Bardzo dobrze 
pt lip 06, 2007 7:40 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
a ja sie chcialam spytac i nie wiem czy tu czy gdzies indziej, ale czemu czat nie dziala?
a shout box czy jak mu tam, to dobra sprawa jest, tez na jednym z forow widzialam 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
pt lip 06, 2007 7:42 pm |
|
|